SportVestiZaječar info

Prvog dana BESPLATNO skijanje

Nakon danas usvojenog zaključka Kriznog štaba u Zaječaru, kojim se dozvoljava rad ski staze „Kraljevica“ počev od sutra, 18. januara pa sve dok vremenski uslovi to dozvole, noćas i sutra će, prema rečima nadležnih u Timok-održavanju, biti realizovane finalne pripreme, pa će skijaši već sutra, u popodnevnim satima, moći da skijaju na dobro pripremljenoj stazi.

„Tokom čitave noći radili su topovi za veštačko osnežavanje jer su se stekli svi neophodni uslovi. Tokom sutrašnjeg dana, u prepodnevnim satima, uradićemo finalne pripreme staze, pa će ljubitelji zimskih sportova već sutra moći da koriste stazu, koja će biti dobro pripremljena. Kako je i ranije već najavljeno žičara će biti u funkciji, a ono što je važno, kada je u pitanju njen rad, je da smo krajem prošle godine dobili potvrdu borskog Tehničkog fakulteta o bezbednosti i ispravnosti žičare“, rekao je Vice Lalić, pomoćnik direktora JKP „Timok održavanje“.

Prvog dana rada ski staze, skijanje je besplatno, radnim danima će cena karte biti 250 dinara, dok će vikendom iznositi 350.

Radno vreme skijališta je od 14.00 do 22.00 sata.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button