DruštvoVestiZaječar info

Nastavljaju se izborne radnje: Izbori za članove Saveta MZ Vratarnica 21. juna

Komisija za sprovođenje izbora za članove saveta mesnih zajednica, na svojoj 3. sednici održanoj danas, donela je Rešenje o nastavku sprovođenja izbornih radnji u postupku sprovođenja izbora za članove Saveta Mesne zajednice Vratarnica, raspisanih 06. marta ove godine.

Izbori za članove Saveta Mesne zajednice Vratarnica biće održani 21. juna, a u skladu sa Rešenjem danas usvojenim, nastavljaju se sve izborne radnje u sprovođenju izbora.

Takođe, sve do sada preduzete izborne radnje u postupku sprovođenja izbora za članove Saveta Mesne zajednice Vratarnica, uključujući i one koje se odnose na potpise birača koji podržavaju predlog kandidata za člana Saveta Mesne zajednice Vratarnica koji su overeni pre donošenja ovog rešenja ostaju na pravnoj snazi. Potpisi birača koji podržavaju predlog kandidata za člana Saveta Mesne zajednice Vratarnica moraju biti overeni kod javnog beležnika ili u Gradskoj upravi.

Danom donošenja Rešenja o nastavku sprovođenja izbornih radnji u postupku sprovođenja izbora za članove Saveta Mesne zajednice Vratarnica, počinju da teku novi rokovi u postupku sprovođenja izbora, u skladu sa preostalim vremenom trajanja rokova za izbore prvobitno raspisane za 12. april 2020. godine.

Predlagači kandidata za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica mogu obrasce za podnošenje predloga kandidata, koji su utvrđeni na 1. sednici Komisije za sprovođenje izbora za članove saveta Mesnih zajednica održanoj dana 16. marta, preuzeti u Gradskom informativno-uslužnom centru Gradske uprave grada Zaječara, svakog radnog dana od 8,00 – 15,30 ili preuzeti sa sajta grada Zaječara, www.zajecar.info, sekcija „dokumenta“.

Predlagači svoje predloge kandidata za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica mogu dostaviti Komisiji za sprovođenje izbora za članove saveta Mesnih zajednica najkasnije 15 dana pre dana održavanja izbora, odnosno najkasnije do 05. juna, do 24,00 časa. Predlozi se mogu podnositi svakog radnog dana od 08,00 do 15,30.

Ukoliko postoji potreba za podnošenjem predloga kandidata za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica nakon navedenog radnog vremena, o podnošenju istog potrebno je obavestiti Komisiju najkasnije 3 sata pre planiranog podnošenja predloga.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close