SportVestiZaječar info

Zvezda osvojila “Trofej Miloša Krasića”, drugoplasirani mališani OFK 019, Partzan treći

Turnir u Žitkovcu kod Zvečana na severu KiM, “Trofej Miloša Krasića”, na kojem su učestvovali fudbaleri rođeni 2009. godine, osvojili su mališani Crvene zvezde, dok je drugo mesto pripalo mladim zaječarskim fudbalerima, ekipi OFK 019. Treći je Partizan.

Na turniru je učestvovalo 16 ekipa sa Kosova i Metohije i iz centralne Srbije, a plasman u finale OFK 019 obezbedio je nakon što je u polufinalu savladao ekipu Partizana boljim izvođenjem penala.

U finalnoj utakmici između Crvene zvezde i OFK 019 mališani najtrofejnijeg srpskog kluba, nakon rezultata 0:0, takođe su do pobede došli nakon penala i na taj način opravdali ulogu favorita i drugu godinu zaredom bili najbolja ekipa na ovom turniru.

Mladi zaječarski fudbaleri sa turnira u Kosovskoj Mitrovici vratili su se prezadovoljni, sa širokim osmesima na licima još uvek prepričavaju događaje i sležu utiske. Osim što su se u Zaječar vratili sa velikim trofejom, kažu da im je prelepo bilo i druženje sa decom iz Zvečana i Kosovske Mitrovice, kod koje su bili smešteni, kao i sa novostečenim drugarima iz Zvezde, Partizana, Apatina…

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close