VestiZaječar info

ZAJEČARCI ZA NENADA: Najavljene humanitarne svirke u Bumbaru, akcija „Zgib za Ćiru“, trening kik boksa

U Zaječaru će ovih dana biti organizovane mnogobrojne humanitarne aktivnosti kako bi se prikupila novčana pomoć za Zaječarca Nenada Ćirića, koji mora na operaciju u Rusiju.

Večeras, 29. septembra, u baru Bumbar, biće organizovano humanitarno veče „Svi za Ćiru“, a za dobru atmosferu biće zadužen Fokus & LP. U subotu, 30. septembra, u pomenutom baru nastupaće Deterdžentlmen i Najgori DJ na svetu. Ulaz je 200 dinara.

U utorak, 3. oktobra, sa početkom u 17 časova, na košarkaškom igralištu u naselju Avnoj, biće organizovan trening kik boksa, gde su svi dobrodošli.

„Svako ko je hteo da trenira sa nama a nije, svako ko je hteo da proba rukavice a nije, imaće prilike da u utorak to uradi za našeg brata Ćiru. Svaki dobrovoljni prilog je dobrodošo, da Ćiki stane na noge i trenira sa nama“, kažu u Fajt timu 019, koji je i organizator ove humanitarne akcije.

Istog dana, sat vremena ranije, takođe u tom zaječarskom naselju, biće organizovana akcija „Zgib za Ćiru“, gde će ljudi dobre volje moći da doniraju novac.

Takođe, na utakmici FSU Krljevica i BSK Bogovina, na pomoćnom terenu „Grbavica“ na Kraljevici, biće postavljene kutije za prikupljanje novčane pomoći.

„Pozivamo sve prijatelje kluba da dođu u nedelju i pomognu u prikupljanju novčane pomoći za našeg sugrađanina Ćiru. Utakmica protiv BSK-a igra se u od 15 sati i 30 minuta“, najavili su u FSU Kraljevica.

Podsetimo, Nenad Ćirić iz Zaječara mora da prikupi 13.000 evra do 28. oktobra kako bi otišao na operaciju u Rusiju.

Opširnije na linku.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button