DruštvoVestiZaječar info

Rotari klub obeležio slavu i nagradio najbolje maturante zaječarskih srednjih škola

Rotari klub Zaječar obeležio je danas svoju slavu Svetog Nikolaja Velimirovića i tim povodom, tradicionalno, dodelio novčane nagrade najboljim maturantima srednjih škola u Zaječaru.

Na današnjoj svečanosti promovisan je i Zbornik nagrađenih radova učenika na konkursu „Radost, ljubav, 21. vek“, u saradnji sa Rotari klubom Vidin (Priče sa granice).

Rotarijanci su sa svojim gostima i učenicima obišli i „Pametnu baštu“ zaječarske Gimnazije i donirali česmu i dve klupe za ovaj park.

Sa po 15.000 dinara nagrađeni su najbolji zaječarski maturanti: Anastasija Perić iz Medicinske škole, Lazar Lapadatović, učenik Tehničke škole, Filip Kostadinović iz Ekonomsko-trgovinske škole i Petar Savićević, učenik Gimnazije u Zaječaru.

Svojim prisustvom ovaj događaj uveličali su: asistent Distrikt guvernera Goran Mihajlović iz Rotari kluba Ćuprija-Morava, budući guverner Rotari Distrikta 2483 Vladan Mijailović iz Bora, predstavnici Rotari klubova Vidin i Bor, direktori srednjih škola, kao i mnogobrojni prijatelji kluba.

Rotari klub Zaječar je ovom prilikom postao i bogatiji za još jednog člana.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button