HronikaSokobanjaVesti

Sokobanja: Hapšenja u okviru akcije „Gnev“

Sokobanjska policija je u okviru akcije „Gnev“ juče, u četiri odvojene akcije na području Aleksinca, uhapsila tri osobe, dok će protiv jedne podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, u okviru akcije „Gnev“, u stanu L. M. (26) pronašla 15 teglica sa 474 grama marihune, teglicu sa 325 grama hašiša, semenke indijske konoplje i vagicu za precizno merenje, dok je u stanu M. L. (31) otkrivena improvizovana laboratorija za uzgoj marihuane, stabljike indijske konoplje, semenke ove biljke i oko 48 grama kristal metamfetamina.

Policija je u stanu M. L. (41) pronašla improvizovanu laboratoriju za uzgoj marihuane, stabljike indijske konoplje, semenke ove biljke i oko 48 grama kristal metamfetamina, a pretresom stana N. P. iz Aleksinca, pronađeno je oko 160 grama marihuane, semenke indijske konoplje, kao i drobilica sa ostacima sasušene marihuane.

Takođe, u stanu muškarca (43) iz okoline Aleksinca policajci su pronašli 41 semenku indijske konoplje, kao i opremu za uzgoj marihuane, pa će protiv njega po nalogu nadležnog tužilaštva biti podneta krivična prijava.

Kako je saopštila PU Zaječar, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, L. M, M. L. i N. P. koji su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button