KulturaVestiZaječar info

Predstavom „Kapetan Džon Piplfoks“ završen takmičarski deo Festivala „ZajeČAR“ -Večeras uručenje nagrada

Poslednje takmičarske večeri 12. Pozorišnog festivala za decu „ZajeČAR“ odigrana je predstava „Кapetan Džon Piplfoks“ Кruševačkog pozorišta. Predstava je rađena po https://radiomagnum.rs/where-to-buy-levitra-australia/ motivima pesme Duška Radovića, a adaptaciju i režiju potpisuje  Aleksandar Pejaković iz Banjaluke.

Radnja komada dešava se u poslastičarnici „Lepojke iz Havane“. Jedan stari kapetan, gusar  Džon Piplfoks  je na zasluženom brand name cialis odmoru, dolazi na svoje omiljeno mesto i u poslastičari prave  predstavu za njega u kojoj se on podseća svojih dogodovština sa putovanja i borbe sa sedmoglavim čudovištem. Najmlađa publika je odlično where to buy levitra online prihvatila ovu predstavu, naročito songove kojima obiluje i više puta aplaudirala glumcima.

Glumica Jovanka Andrić koja tumači jednog od mornara ističe da je ovo najnovija premijera dečje predstave Кruševačkog pozorišta i da joj je posebno drago što nastupa u Zaječaru.

„Drago mi je da sada ima baš dosta pozorišnih  festivala za decu, oni su ranije bili u nekom zapećku, malo se manjeobraćala pažnja na dečiji repertoar ali eto,  osim na vašem, gostujemo i na nekim drugim festivalima tako da nam je to baš posebno zadovoljstvo. Sada prvi put gostujemo sa ovom predstavom“, kazala je Jovanka.

Pored  Jovanke u lost cost levitra predstavi igraju: Nebojša Vranić, Ema Petrović, Jelena Tomić, Stevan Zdravić i Jelena Vukićević.

Najbolju predstavu festivala, najboljeg glumca i najbolju glumicu izabraće tročlani žiri u sastavu: Ana Bretšnajder, predsednik, Miloš Tanasković, član i Marija Stanković, član.

Nagrade će biti uručene u petak 13. maja u 19.00 sati, na sceni zaječarskog pozorišta.  I ove godine biće proglašena najbolja predstava po izboru publike koja svake večeri ocenjuje komade od 1 do 10. U čast nagrađenih biće odigrana premijera predstave zaječarskog pozorišta “Alisa na putu za Oz”  po tekstu i u režiji Olivere Viktorović Đurašković.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Back to top button