Slobodno vreme

Popularni i atraktivni ženski kaputi za predstojeću zimsku sezonu

Svake sezone izdvajaju se određeni modeli ženskih kaputa koji su deo modne scene i pružaju atraktivnost, stilizovanost i praćenje mode u punom jeku. U DDG fashion bogatom asortimanu nalaze se savršeni modeli ženskih kaputa, među kojima se mogu odabrati omiljene boje, krojevi, aksesoari i unikatni ili univerzalni stilovi. 

Još od prethodne godine ženski kaputi koji su popularni imaju „oversize“ kroj i liniju koja je znatno šira i veća u odnosu na telesnu građu, što je trend koji će biti nastavljen. Mladi posebno obožavaju i „teddy“ mekane i ušuškane kaputiće, zbog čega će imati svoje mesto i tokom predstojeće zimske sezone.

Ono što je apsolutni hit u svetu, jesu „puf“ rukavi na svim odevnim predmetima, pa će ukrašavati i moderne ženske kapute. Takođe, „A“ kroj kaputa koji u gornjem delu prati liniju tela, ima moderan kaiš, ukrasnu dugmat u struku, a zatim se se širi od struka, postao je planetarni model koji se bira za sve, a posebno svečane i poslovne prilike. Isticanje rukava u pogledu neobičnih dužina – do lakta, ili ka zglobovima ruke, takođe je trend koji prati kako haljine, košulje i bluze, tako i atraktivne kapute. 

Značajan trend koji se prati, jeste i odabir živopisnih boja, kao i dezeniranih kaputa sa šarama, šljokicama i drugim detaljima, posebno ukoliko se u garderoberu već nalazi kvalitetan model univerzalnog kroja, kao i klasičnih ili pastelnih boja. Isticanje asimetričnih linija dužine i oblika kaputa, danas je vrlo moderno i kada su u pitanju ženski kaputi.

Kako DDG fashion 20 godina prati svetske trendove i upotpunjava svoj asortiman kvalitetnim, modernim, udobnim i estetski dopadljivim modelima ženskih kaputa, i u predstojećoj sezoni biće mnogo noviteta, koje krasi i sjajna cena. Na svakoj dami je odluka da li želi klasičan, vanvremenski stil, ili moderan ženski kaput koji je hit sezone.

Kada je jači pol u pitanju, izdvojili bi bogatu ponudu jakni za muškarce koja je veoma šarolika i obiluje različitim dizajnerskim rešenjima. Sve ovo i još mnogo toga zanimljivog pronaći ćete na DDG Fashion sajtu ili u našim prodavnicama u Beogradu, Pančevu, Subotici…

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button