VestiZaječar info

Nakon svežeg jutra, dan sunčan i topao -Miholjsko leto i za vikend

U Srbiji će jutro biti sveže, ponegde sa kratkotrajnom maglom, a tokom dana pretežno sunčano i toplo. Duvaće slab južni vetar, jutarnja temperatura biće od 4 do 12 stepeni, a najvša dnevna od 23 do 27 stepeni.

U Zaječaru danas sunčano i toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom do 26 stepeni. Vikend pred nama, takođe sunčan i topao. Minimalne temperature oko 13 stepeni, dok će najviša dnevna iznositi i do 27 stepeni.

Mihojljsko leto potrajaće do 25. oktobra. Jutra će biti sveža, a danju pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom od 24 do 29 stepeni. Krajem perioda dnevna temperatura u manjem padu, ali i dalje iznad proseka za ovo doba godine.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju osam sati, a na Horgošu tri sata, saopštio je jutros AMSS.

Prema informacijama Uprave granične policije, teretnjaci na prelazima Kelebija i Bezdan, takođe na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata, a na prelazu Bačka Palanka sat vremena.

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, kao i na naplatnim stanicama, nema dužih zadržavanja.

AMSS napominje da su zbog povoljnih vremenskih uslova i perioda lepog vremena gotovo idealni uslovi za vožnju.

U popodnevnim satima očekuje se pojačan saobraćaj na izlaznim putevima iz većih gradova, kao i onima koji vode ka omiljenim vikend destinacijama.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close