VestiZaječar info

Miloš MUNJA Veličković i dalje životno ugrožen -Dr Božidarević: Ima očuvanu budnost na aparatu za disanje

Zdravstveno stanje Miloša Munje Veličkovića (30) iz Zaječara, koji je krajem oktobra teško povređen, kada je, dok je pomagao prijateljima, drvo palo na njega, i dalje je nepromenjeno. Prema rečima niških lekara Miloš je i dalje životno ugrožen, a zbog problema sa plućima, nalazi se na aparatima za disanje.

“On je i dalje u teškom i kritičnom stanju. Ima očuvanu budnost na aparatu za disanje. Dosta je komplikacija prisutno. Ne može sam da diše, vezan je za mašinu. Videćemo kako će to ići, još uvek je neizvesno, on jeste budan, po nešto razume šta mu se kaže, ali i sa povredom pluća, koja su oštećena, vodimo borbu. I dalje je životno ugrožen i potrebno je vreme”, rekla je u telefonskom razgovoru, doktorka Branka Božidarević, anesteziolog u novom Kliničkom centru u Nišu.

Miloševa majka Mirjana koja stalno putuje u Niš i obilazi sina kaže, da ne gubi nadu da će biti bolje.

“I meni su lekari, sa kojima sam stalno na vezi, objasnili da pluća prave veliki problem, da Miloš ima i temperaturu. Čas je budan, čas nije. Stanje je takvo kakvo jeste, ne znam šta da vam kažem, snage više nemam ali nadu ne gubim. Danas idem ponovo da ga vidim”, rekla nam je kratko Mirjana.

Kako smo već ranije pisali, Miloš je krajem oktobra zadobio tešku povredu glave i hitno je prebačen u niški Klinički centar, gde je hospitalizovan i operisan.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close