Ritam gradaVestiZaječar info

Forma Ideale darivala nameštaj zaječarkoj školi Jelena Majstorović

Kompanija „Forma Ideale“ iz Kragujevca opremila je dvosedima, foteljama, klub stolovima dnevni boravak internata Škole za osnovno i srednje obrazovanje Jelena Majstorović u Zaječaru i time poboljšali uslove boravka dece u toj ustanovi. Prema rečima Gordane Milutinović, direktorke te škole, ova donacija je od velikog značaja za svu onu decu koja borave u tom prostoru ali i za zaposlene. 

„Oni su prepoznali da nam je potrebna pomoć kako bismo oplemenili prostor u kome deca borave svakodnevno, deci iz internata. Ovo donacija nama mnogo znači i zahvaljujem se što su predstavnici Forma Ideale došli, upoznali našu decu, uručili nam garniture, stolove, sve ono što je neophodno da se deca osećaju udobnije i bolje“, rekla je Gordana.

Prema rečima predstavnika „Forma Ideale“ iz Kragujevca, ta kompanija će se uvek rado odazvati ovakvim i sličnim akcijama, posebno u gradu na Timoku, gde je još pre 17 godina otvorila svoj prvi objekat.

„Nama je čast i zadovoljstvo što smo pozvani da pomognemo. Mi smo na apel kolektiva škole vrlo rado odgovorili, posebno jer je Zaječar u pitanju jer naš prvi salon u Srbiji je otvoren 2001. godine u Zaječaru, i mi s ponosom to uvek ističemo. Kompanija 20 godina posluje, mi smo lideri na tržištu ali ne zaboravljamo gde smo počeli i kako smo počeli i koliko su nas toplo prihvatili naši dragi Zaječarci. Mi smo odgovorili na ovaj apel jer smo želeli da dnevni boravak internata što lepše oplemenimo i da on funkcionalno zadovolji sve ono što treba da zadovolji, kako bi ova mala ali odabrana zajednica mladih ljudi ovde imala zaista jedan drugi dom. Mi želimo da ovo bude samo početak poboljšanja uslova u kojima borave, a mi smo se danas uverili da su to pravi biseri svojim stavom, vedrinom i duhom, rekao je Nikola Ružičić, PR menadžer Kompanije „Forma Ideale“.

U Školi za Osnovo i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ u Zaječaru najavljuju da je u planu sređivanje fasade te ustanove naredne godine, učionice će biti pretvorene u takozvane „senzorne“ sobe, a biće napravljena i montesori učionica. Inače, tu obrazovnu ustanovu trenutno pohađa 73 učenika sa područja grada Zaječara, iz Kladova Majdanpeka, Negotina, Knjaževca i Boljevca.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button