VestiZaječar info

AUTO ŠKOLA BELICA vaš prvi korak do vozačke dozvole

Ukoliko razmišljate o pohađanju obuke i polaganju ispita za dobijanje vozačke dozvole, izuzetno je važno da odaberete kvalitetnu auto školu sa dobrim i iskusnim instruktorima. 

„Belica auto škola“ spada u jednu od renomiranih auto škola u Paraćinu, a od jula meseca prošle godine posluje i u Zaječaru.  Svi budući zainteresovani vozači za B,C,CE katergorije, dobiće savremenu obuku u odličnim uslovima.

Profesionalni instruktori, kvalitetna usluga, savremeni način učenja, komforan, opremljen prostor za polaganje ispita, sopstveni poligon… samo su neki od činioca koji dokazuju da se radi o vrlo profesionalnoj auto školi koja polaznicima obuke nudi samo najbolje.

Teorijska obuka se odvija u učionici opremljenoj sa deset modernih računara, dok polaznici praktične obuke imaju priliku da vožnju savladaju na pouzdanim vozilima marke „Fiat grande punto“, i na kamionu marke „Volvo“.

„Moto naše kuće je, da se svakom kandidatu posveti dovoljno vremena, kako bi na što jednostavniji način savladao sve zadate zadatke i što lakše došao do cilja, odnosno, položio vozački ispit za željenu kategoriju“, navode u toj auto školi.

Škola omogućava plaćanje obuke čekovima, na odloženo plaćanje, kao i plaćanje na više mesečnih rata: 8 mesečnih rata za B kategoriju, 5 za C kategoriju, dok zainteresovani za za CE kategoriju imaju mogućnost plaćanja na 4 mesečne rate. Takođe, kako navode u toj školi, plaćanje je moguće i preko administrativne zabrane, dok će za plaćanje u gotovom, biti omogućen popust od 10 odsto.

Auto škola „Belica“ nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 25, a zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti i na brojeve telefona 065/9420077 i 019/420077.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button