DruštvoVestiZaječar info

U četvrtak zaseda GRADSKI PARLAMENT

Sednica Skupštine grada Zaječara, 41. po redu, zakazana je za četvrtak 26. novembar, a na dnevnom redu, između ostalog, naći će se Odluka o usvajanju Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo“, Odluka o utvrđivanju koeficijenata za nepokretnosti po zonama i prosečnih cena odgovarajućih nepokretnosti na osnovu kojih je za 2020. godinu utvrđena osnovica poreza na imovinu obveznika koji ne vode poslovne knjige u najopremljenijoj zoni, kao i Odluka o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti po zonama za utvrđivanje poreza na imovinu za 2021. godinu.

Odbornici će u četvrtak razmatrati i Izveštaj o izvršenju budžeta za period 01.01.2020. do 30.09.2020. godine, kao i izmene Odluke o Gradskoj upravi grada Zaječara.

Odluka o pristupanju grada Zaječara u članstvo Udruženja „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka, Rešenje o davanju saglasnosti na prvu izmenu i dopunu Finansijskog plana za 2020. godinu Centra za socijalni rad u Zaječaru, Program za sprovođenje mera za podsticanje rađanja dece na teritoriji grada Zaječara za 2021. godinu i izmena Odluke o obrazovanju Saveta za zdravlje grada Zaječara, takođe će se naći na dnevnom redu 41. sednice Skupštine grada.

Gradski parlament će u četvrtak odlučivati i o kadrovskim promenama pojedinih školskih odbora na području Zaječara.

Sednica će biti održana u sali Doma kulture u Kotlujevcu, sa početkom u 10.00 časova.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button