BorLepša strana BoraSlobodno vreme

VOJNA AKADEMIJA 3 u Boru -Između dve projekcije druženje sa glumcima

Šta se dogodilo sa junacima popularne Vojne akademije od trenutka kada smo ih poslednji put sreli?
Saznaćete ukoliko pogledate treći nastavak filma “Vojna akademija -Novi početak”.

Film Vojna akademija 3 -Novi početak biće prikazan u Boru, u bioskopu Zvezda u četvrtak 24. i petak 25. novembra od 18 i 20 sati.

Posle prve, a pre druge projekcije, 24. novembra, publici u Boru predstaviće se deo glumačke i filmske ekipe predvođen producentom Nebojšom Garićem. Sa publikom u Boru družiće se glumci Bojan Perić, Branko Janković, Ivan Mihailović, Tijana Pečenčić i Jelisaveta Orašanin.

Obzirom da je “Vojna akdemija 3 – novi početak”, jedan od trenutno najgledanijih filmova u Srbiji, uskoro se očekuje i stohiljaditi, jubilarni, posetilac, koga će, kako je najavljeno, produkcija filma bogato nagraditi.

Ulaznice po ceni od 250 dinara, mogu se kupiti na blagajni bioskopa “Zvezda” od 12 do 20 sati.

Sadržaj
Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja svoje avanture. Poznata lica, zatičemo dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovi ambicioznih mladih ljudi koje veže prijateljstvo za ceo život. Istovremeno, počinje upis novih kandidata na Vojnu akademiju, među kojima se izdvajaju Gruja i Bugi, dva nerazdvojna druga, Ika super inteligentan buntovnik, šarmantna brbljivica Ceca, tajanstvena i pomalo usamljena Anđela i Maša, devojka koja na Akademiji vidi beg od posesivne majke. Ono što će njima biti najvažnija zajednička lekcija je spoznaja da Vojna akademija nija samo vojna škola, već škola života.

Dužina trajanja filma: 95 min
Žanr: drama, komedija
Glumci: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović
Režiser: Nebojša Nele Garić

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close