HronikaKladovoVesti

VESELIN POZVAO KOMŠIJU NA PIVO PA GA IZBO NOŽEM – EVO KOLIKA GA ROBIJA ČEKA

Kladovljanin Veselin Lazarević (65) provešće u zatvoru četiri godine jer je kuhinjskim nožem pokušao da ubije svog komšiju Miladina Petrovića(47) koji ga je iznervirao tako što je „branio prostitutke“.

Sve se desilo krajem januara ove godine kada je osuđeni Lazarević pozvao komšiju Petrovića da mu nešto pomogne, ali i da usput kupi neko pivo. Komšija je došao, a kod Lazarevića se već nalazilo nekoliko meštana.

– Lazarević je bio pijan. Počeo je da se žali na svoje ćerke i da ih naziva prostitutkama. Petrović je ustao sa stolice i želeo da ode. Kazao je da neće da sluša čoveka koji tako naziva svoju decu jer i sam ima dve ćerke. To je razbesnelo osuđenog Lazarevića pa je povikao „Znači, ti braniš prostitutke?!“ – saznajemo od izvora bliskom istrazi.

Nakon toga, Lazarević je dohvatio kuhinjski nož i zamahnuo da ubode komšiju Petrovića. Promašio je, ali je ponovo zamahnuo i ubo nesrećnog čoveka u stomak. Onda su ustale komšije i savladale razbesnelog Lazarevića. Pozvali su hitnu pomoć i lekari su brzom intervencijom spasili ranjenog Petrovića.

Nakon privođenja, Lazarević se branio ćutanjem.

-Međutim, u pritvoru je doživeo dva šloga, tako da je samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara preživeo. Nakon što se oporavio, priznao je delo i sa Tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivice, na osnovu čega je pravosnažno osuđen na četiri godine robije – saznajemo od nadležnih.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close