SportVestiZaječar info
Najnovije vesti

Vatromet i ovacije u Kotlujevcu

Uz vatromet i ovacije sinoć je u Kotlujevcu završen noćni turnir u malom fudbalu, a najbolji su nagrađeni robnim i novčanim nagradama.

019 2

Poslednjeg dana takmičenja za trofeje su se borili najmlađi i najstariji učesnici turnira.

U kategoriji dece 2012. godište i mlađe prvo mesto pripalo je ekipi 019 2 koja je u finalu savladala ekipu K3 Plavi, dok je treće mesto pripalo ekipi 019 1.

K3 Plavi

U kategoriji seniora turnir je osvojila ekipa Auto Bane, koja je u finalu savladala ekipu K3 Čika Joca, dok je treće mesto pripalo ekipi Meridian bet.

Auto Bane

Odlična igra, fenomenalne nagrade i organizacija na zavidnom nivou obeležili su Memorijalni noćni turnir “Joca Mihailović” u Kotlujevcu.

Detalj sa utakmice

Pored pehara i diploma, organizatori su za pobednike turnira u mlađim ketegorijama obezbedili komplete trenerki i fudbalske lopte, drugoplasirane ekipe nagrađene su majicama i šortsevima, a trećeplasirane majicama.

019 1 I 019 2

Seniori su osvojili vredne novčane nagrade, pobednička ekipa ček na 50.000 dinara, drugoplasirana ekipa ček od 25.000 i trećeplasirani tim turnira u malom fudbalu „Memorijal Joca Mihailović – K3“, poneo je kući 15.000 dinara.

Drugo mesto: K3 Čika Joca
Trećeplasirani: Meridianbet

Ovaj sjajan događaj pored rekreacije i dobrog fudbala obeležilo je i lepo druženje, a nisu izostali ni vatromet, baklje i ovacije.

Oznake
Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close