DruštvoVestiZaječar info

Uživajte u pravom miholjskom letu, ZA NEKOLIKO DANA DRASTIČNA PROMENA VREMENA

Nakon izuzetno toplog perioda i pravog miholjskog leta, u kojem ćemo moći da uživamo još nekoliko dana, sledeće nedelje očekuje nas drastičan pad temperature, za čak 10 do 15 stepeni.

Do kraja ove nedelje očekuje nas sunčano i veoma toplo vreme, sa temperaturama iznad proseka za ovo doba godine. Maksimalne dnevne temperature kretaće se od 23 do 29 stepeni, za vikend do 26. Za razliku od prethodnih dana, noći i jutra biće znatno hladnija i svežija, a takvo vreme zadržaće se sve do ponedejlka, kažu meteorolozi.

U Zaječaru će i narednih dana biti sunčano i toplo, sa maksimalnim dnevnim temperaturama do 29 stepeni. Zahlađenje će stići narednog utorka, kada će se temperatura kretati od sedam do maksimalnih 17 stepeni.

Kraj oktobra i početak novembra donose drastičan pad temperature u celoj zemlji, te će nas konačno dočekati pravo jesenje vreme.

Putevi prohodni, oprez zbog velikog broja radova
Vozače tokom dana očekuje dobra prohodnost puteva i umeren intenzitet saobraćaja na putevima van većih gradova, javlja Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama “Puteva Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema dužih čekanja od 30 minuta.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju oko 12 sati, saopštio je jutros AMSS.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, teretnjaci na prelazu Bačka Palanka, takođe na izlazu iz zemlje, čekaju oko osam sati, na Horgošušest, a Kelebiji pet sati.

I pored povoljnih vremenskih prilika i dobre prohodnosti, AMSS upozorava vozače da budu oprezniji zbog velikog broja deonica na kojima se izvode radovi, a posebno u satima pojačanog saobraćaja kada se formiraju kolone sa usporenom vožnjom.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close