DruštvoVestiZaječar info

Unapređenje kadrova u turizmu: Hotelijeri, vlasnici restorana, izdavaoci smeštaja, PRIJAVITE SE ZA PRVU RADIONICU U ZAJEČARU

Prva u nizu radionica iz programa „Edukacija i obuka ljudskih resursa u turizmu Republike Srbije“, namenjena hotelijerima, vlasnicima restorana, izdavaocima smeštaja, i svim akterima u turizmu, biće održana u četvrtak 7. jula u skupštinskoj sali Gradske uprave u Zaječaru.

Program sprovodi Nacionalna turistička organizacija Srbije u saradnji sa Centrom za istraživanja i studije turizma i predstavlja okvir za unapređenje konkurentnosti kadrova u turizmu Republike Srbije i  implementacije aktivnosti kreiranja savremenih turističkih proizvoda baziranih na doživljaju, kao i  marketinške i promotivne aktivnosti. Svrha obuka i edukacija je podrška unapređenju standarda ponude  turističkih destinacija na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama. 

Program je orijentisan trostrano i stavlja se u kontekst unapređenja turističke privrede kroz sprovođenje 20 radionica, u 3 klastera (Vojvodina; Centralna, zapadna i jugozapadna Srbija; Istočna i jugoistočna Srbija), na  različitim lokacijama, a obuhvatiće pet tematskih oblasti, u okviru kojih 11 podtema. 

Početak radionice zakazan je za 10.30, a svi  zainteresovani mogu se prijaviti u prostorijama Turističke organizacije grada Zaječara u ulici Svetozara Markovića br.2, ili putem telefona 066 6 11 22 12.

Istovremeno biće održana i obuka u okviru projekta „EU za Tebe – za kulturno nasleđe i turizam“, uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Turističke organizacija Srbije. Polaznici obuke dobiće sertifikat kao potvrdu da su osposobljeni za prihvat gostiju u uslovima različitih pandemija. Treneri obuke su stručnjaci u oblasti medicine, turizma i ugostiteljstva. 

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button