BorDruštvoSportVesti

U KRIVELJU ORGANIZOVAN TURNIR U FUDBALU, prijateljske utakmice odigrala četiri tima

U KRIVELJU ORGANIZOVAN TURNIR U FUDBALU, PRIJATELJSKE UTAKMICE ODIGRALA ČETIRI TIMA“POBEDIO JE SPORT, POBEDIO JE FUDBAL️, POBEDILI SMO SVI”


Pobednik fudbalskog turnira u Krivelju je tim Srbija Ziđin Koper Bor, koji je u finalu pobedio veterane fudbalskog kluba Krivelj rezultatom 2:0. Treće mesto zauzeli seniori FK Krivelj, a četvrto Srbija Ziđin Koper Majdanpek. – Sve četiri ekipe pokazale su zavidno fudbalsko umeće, videli smo mnogo lepih poteza. Rezultat nije bio najvažniji, ali smo veoma ponosni na našu ekipu veterana, koja je osvojila drugo mesto, izjavio Dalibor Stanković

KRIVELJ. – U svetlu jačanja prijateljstva i komunikacije između Srbija Ziđin Koper i meštana Krivelja, na Ivanjdan (7. jula) u ovom selu organizovan je turnir u fudbalu. ️Na seoskom stadionu prijateljske utakmice odigrale su četiri ekipe:️ Srbija Ziđin Koper Bor, ️seniori FK Krivelj, Srbija Ziđin Koper Majdanpek i ️veterani FK Krivelj.

-Sve četiri ekipe pokazale su zavidno fudbalsko umeće, videli smo mnogo lepih poteza. Rezultat nije bio najvažniji, ali smo veoma ponosni na našu ekipu veterana, koja je osvojila drugo mesto. Veterani su u finalu izgubili od Srbija Ziđin Koper Bor, ali su osvetlali obraz FK Krivelj – izjavio je sekretar fudbalskog kluba u Krivelju Dalibor Stanković.

Dalibor Stanković

Pobednik turnira je tim Srbija Ziđin Koper Bor, koji je u finalu pobedio veterane fudbalskog kluba Krivelj rezultatom 2:0. Treće mesto zauzeli su seniori FK Krivelj, a četvrto Srbija Ziđin Koper Majdanpek.

Srbija Ziđin Koper Pan Bo

Pobedio je sport, pobedio je fudbal️, pobedili smo svi – kazao je pomoćnik šefa Kancelarije za ESG u Srbija Ziđin Koper Pan Bo.

Fudbal ️prevazilazi sve društvene, političke, ekonomske i jezičke barijere. Kao sport sa kojim se ljudi lako identifikuju, fudbal na terenu promoviše i jedinstvo i raznolikost. Odavno je postao metafora života i kulturni fenomen u čijem srcu su navijači.

Seniori-FK-Krivelj
Srbija-ZiJin-Koper-Bor
Srbija-ZiJin-Koper-Majdnapek
Veterani-FK-Krivelj
Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button