DruštvoVestiZaječar info

U cilju unapređenja obrazovanja: Seminar u Zaječaru „Individualni obrazovni plan – korak u praksi“

U okviru stručnog usavršavanja nastavnika u ŠOSO “Jelena Majstorović” u Zaječaru, biće održan seminar pod nazivom „Individualni obrazovni plan – korak u praksi“, program akreditovan od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Seminar „Individualni obrazovni plan – korak u praksi“ pruža nastavnicima i saradnicima mogućnost da, kroz individualni i grupni rad, sa i bez mentora, steknu i usavrše praktične veštine za izradu i primenu IOPa. Najveći deo vremena na seminaru posvećen je praktičnom radu, a nastavnici dobijaju obilje materijala i vodiča-preporuka za svakodnevnu praksu.

Seminar se, zbog velikog broja zainteresovanih, organizuje u prostorijama Doma škole u dva termina, 10.i 11. februara. Osim zaposlenih u ŠOSO “Jelena Majstorović”, za seminar su se prijavili i zaposleni u Predškolskoj ustanovi “Đulići”, u OŠ “LJuba Nešić”, OŠ “Jeremija Ilić Jegor” iz Rgotine i zaječarskoj Tehničkoj školi.

Organizator obuke je Resursni centar “Znanje” iz Beograda, a rukovodioci programa su: prof. dr Danijela Ilić Stošović, prof. dr Snežana Nikolić i dr sci. Snežana Nišević.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close