DruštvoSlobodno vremeSportVestiZaječar info

„Tehnomedia“ organizuje nadmetanje u PES-u, obezbeđene vredne nagrade

U okviru tradicionalnog turnira „Dođi na basket K3“, u sredu, 11. avgusta, u zaječarskom naselju „Ključ 3“, na košarkaškom terenu, biće održan i PES 2021 turnir.

Svi mečevi će se igrati u BO1 formatu. U slučaju nerešenog rezultata, preskaču se produžeci i šutiraju se penali. Trajanje meča je pet minuta, a brzina igranja normalna. Maksimalan broj igrača na turniru je 64.

Svi zainteresovani za ovo nadmetanje mogu se prijaviti za učešće do 8. avgusta, klikom na link PES2021 Turnir- Tehnomedia. Kotizacija je 500 dinara, a sav iznos koji bude prikupljen ići će u humanitarne svrhe. Tačno vreme početka turnira biće naknadno objavljeno u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika.

Organizator takmičenja kompanija „Tehnomedia“, obezbedila je vredne nagrade za najbolje učesnike. Prva nagrada je LED televizor od 32 inča, druga hoverboard i treća gaming tastatura.

Tokom trajanja turnira „Dođi na basket K3“, od 8. do 12. avgusta Tehnomedia je i za posetioce pripremila brojna iznenađenja i poklone.

„Ovo je jedinstvena prilika da ljubitelji virtuelnog fudbala pokažu svoje PES sposobnosti, osete neverovatan doživljaj igranja i osvoje nagradu“, poručuju iz kompanije „Tehnomedia“.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button