SokobanjaSokobanja lepsa strana SrbijeVesti

Sokobanja: Počinje popis nezakonitih izgradjenih objekata

U SOKOBANJI 01. AVGUSTA POČINJE POPIS NEZAKONITO IZGRADJENIH OBJEKATA

Popis nezakonito izgrađenih objekata u Sokobanji vršiće se prema programu popisa, odnosno prema zonama celina u periodu od 01. avgusta do 09. oktobra ove godine.

Katastarska opština Sokobanja podeljena je u šest zona. Na teritoriji Opštine Sokobanja nalazi se 25 sela.

Popis objekata u prvoj sezoni vršiće se od 01. do 14., a u drugoj od 15. do 28. avgusta. U trećoj zoni popis nezakonito izgradjenih objekata počinje 29. avgusta i trajaće do 11. septembra, dok je popis u četvrtoj zoni planiran od 12. do 25. septembra. U petoj zoni popis će se vršiti od 26. septembra do 9. oktobra, dok će se popisivanje objekata u šestoj zoni biti obavljeno od 10. do 18. septembra.

Popis nezakonito izgradjenih objekata u sokobanjskim selima počinje 19. septembra.

Od 19. septembra do 2. oktobra popis će se vršiti na području Jošanice, Žučkovca, Rujevice, Vrbovca, Trubarevca, Šarbanovca i Mužinca.

Popis objekata u periodu od 03. do 16. oktobra vršiće se na području Trgovišta, Vrmdže, Poružnice, Resnika, i na području Belog Potoka.

U periodu od 17. do 23. oktobra planiran je popis nezakonitih objekata na području Jezera, Radenkovca i Novog Sela, dok će se od 24. do 30. oktobra popis vršiti i na području Dugog Polja, Nikolinca i Blendija.

Od 31.oktobra do 06. novembra planiran je popis nezakonito izgradjenih objekata u Milušincu, Sesalcu i Bogdincu, a od 7. do 13. novembra popis će biti izvršen i na području Čitluka, Levovila, Vrela i Cerovice, planirano je programom popisa.

 

 

Projekat „Sokobanja, lepša strana Srbije“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave opštine Sokobanja.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close