VestiZaječar info

Sednica Skupštine grada Zaječara 18. septembra -Evo o čemu će odbornici odlučiviti

Sednica Skupštine grada Zaječara, 31. po redu, biće održana u sredu, 18. septembra. 

Odbornici će se izjašnjavati o Predlogu Odluke o pristupanju izradi Plana detanje regulacije za izgradnju stanice za snabdevanje gorivom “Zaječar 1”, pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu grada Zaječara putem razmene neposrednom pogodbom, izmenama i dopunama Odluke o mesnim zajednicama, kao i o izmenama Odluke o rasporedu radnog vremena obavljanja trgovinske,ugostiteljske i zanatske delatnosti.

Na dnevnom redu je i Odluka o konverziji potraživanja grada Zaječara u udeo grada u kapitalu privrednog društva “Simpo” a.d. Vranje, kao i Predlog Odluke o utvrđivanju ekonomske cene usluga koje pruža Centar za socijalni rad “Zaječar” za 2019. godinu, Predlog o rešenju o usvajanju godišnjeg Finansijskog izveštaja Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” Zaječar za 2018. godunu, kao i Rešenje o davanju saglasnosti na Odluku o načinu pokrića gubitka tog preduzeća za prošlu godinu. Odbornici će odlučiviti i o raspodeli dobiti JKP “Zaječarparking” Zaječar za 2018. godinu i izveštaj o radu tog preduzeća za prošlu godinu.

Na dnevnom redu sednice su i pretres Predloga o usvajanju godišnjeg Izveštaja o radu Javnog komunalnog preduzeća “Timok-održavanje” Zaječar za prošlu godinu, Rešenje o davanju saglasnosti na Odluku o načinu pokrića gubitka tog preduzeća za prošlu godinu, kao i Predlog Rešenja o usvajanju Finansijskog izveštaja Preškolske ustanove “Đilići” Zaječar za period od 1. januara do 31. decembra 2018. godine.

Početak sednice je u 10.00 časova.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close