HronikaVestiZaječar info

SEDAM GODINA I ŠEST MESECI ZATVORA OKRIVLJENOM IZ DUBOČANA

Presudom Apelacionog suda u Nišu, u žalbenom postupku po žalbi Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru, okrivljeni G.M. iz Dubočana osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od sedam godina i šest meseci zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz KZ u sticaju sa krivičnim delom nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Apelacioni sud u Nišu je našao da okolnosti pod kojima je optuženi izvršio krivično delo, odnosno da je maloletnom M.D. bio ugrožen život usled izvršenja oba dela, opravdavaju da kazna bude veća.

Podsetimo, G. M. iz Dubočana je uhapšen i priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru zbog sumnje da je 5. septembra prošle godine na putu Glogovica-Dubočane upravljajući „golfom“ sa 1,94 promila alkohola u organizmu prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario u moped kojim su se prevozila dvojica dvanaestogodišnjaka, nakon čega je pobegao.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač mopeda i putnik na mopedu zadobili su teške telesne povrede, a policija je osumnjičenog ubrzo pronašla i uhapsila.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button