SportVestiZaječar info

TRENIRAJTE SA NAJBOLJIMA: Fitnes studio “Body fit plus” uvodi nove programe i radionice (FOTO)

Ženski Fitnes studio “Body fit plus”, koji godinima sa svojim članicama uspešno radi u Zaječaru, u svoj rad, osim pilatesa, uvrstiće nove programe grupnih treninga, kao i radionicu podrške onima koji vežbaju. Naime, osim pilatesa, od petka, 4. februara, u dobro opremljenom “Body fit plus” studiju, u ponudi su i dva nova programa “Full body workout” i “Aerobik mix”.

Kako objašnjavaju u ovom fitnes studiju, “Full body workout” podrazumeva dinamičan grupni trening, kojim se angažuju sve grupe mišića, i sagoreva veliki broj kalorija. Na taj način povećava se kondicija, snaga, fleksibilnost i motorika, i oblikuje telo. Trening uključuje rad sa tegovima, steperima, vijačama, gumama… Pogodan je kako za iskusne vežbače, tako i za početnike, ali se ne preporučuje hroničnim i srčanim bolesnicima, kao i osobama koje imaju problem sa astmom i hipertenzijom. Trening će biti organizovan ponedeljkom, sredom i petkom od 9.00 do 10.00.

Sa druge strane, “Aerobni trening” je trening srednjeg i visokog intenziteta uz muziku, koji sadrži kondicione i parter vežbe. Sastoji se od najpopularnijih stilova u aerobnim grupnim programima kao što su: tae bo, step, aerobik sa rekvizitima (lopte, obručevi, palice). Pogodan je za osobe koje vole da vežbaju u grupi i uz muziku, osobama koje imaju višak kilograma, osobama koje žele da poboljšaju tonus mišića, povrate, ali i održe kondiciju.  Kao i kod “Full body workout”, ni ova vrsta treninga se ne preporučuje hroničnim i srčanim bolesnicima, kao i osobama koje imaju problem sa astmom i hipertenzijom. Trening će biti organizovan ponedeljkom, sredom i petkom od 18.00 do 19.00 sati.

Sa pripadnicama lepšeg pola, koje žele da budu deo tima Fitnes studija “Body fit plus”, radiće diplomirani master profesor sporta i fizičkog vaspitanja Tamara Nikolić i diplomirani profesor fizičke kulture Nataša Srećković.

Takođe, uskoro će biti organizovane i radionice podrške osobama koje vežbaju, koje će voditi diplomirani psiholog i psihodramski psihoterapeut Jelena Jovanović.

“Grupa je namenjena svima onima koji žele da uz pomoć tehnika psihodrame, otkriju probleme koji ih ograničavaju, frustriraju, ili ometaju da ostvare željene rezultate u toku procesa vežbanja, ali i onima kojima je potrebna dodatna motivacija da istraju u ostvarenju ovog cilja. Motivišite sebe, podignite samopouzdanje, i raspoloženje sa nama, radite na sebi, to je moto kojim se mi vodimo”, istakla je Jelena.

Iz ženskog Fitnes studija “Body fit plus”, čija su vrata otvorena radnim danima od 10.00 do 21.00, a subotom od 10.00 do 14.00 i nedeljom od 10.00 do 13.00, poručuju:” Fizička aktivnost je jako bitna za održavanje koštane mase, mišićnog tonusa, kardiovaskularnih, respiratornih i svih ostalih sistema u organizmu. U cilju poboljšanja i očuvanja psihofizičkog stanja tela, pozivamo vas da se uključite u neke od novih grupnih treninga uz krilaticu koju ne smemo da zaboravimo “U zdravom telu, zdrav duh”.
Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close