VestiZaječar info

Raspisan konkurs za najadekvatnije i najkvalitetnije idejno urbanističko–arhitektonsko rešenje Trga oslobođenja

Grad Zaječar je raspisao konkurs za izradu urbanističko–arhitektonskog rešenja Trga oslobođenja u Zaječaru.

Cilj konkursa je, kako se navodi, da se izabere najadekvatnije i najkvalitetnije idejno urbanističko–arhitektonsko rešenje Trga oslobođenja u Zaječaru, koje će funkcionalno i ambijentalno unaprediti prostor, a nagrađena i otkupljena rešenja služiće kao osnov za dalju razradu planske, urbanističko-tehničke i tehničke dokumentacije. Prema pravu na učestvovanje konkurs je javni i otvoren, prema načinu i predaji rada anoniman, prema cilju projektni, a prema načinu odlučivanja jednostepeni. Naručilac konkursa je Grad Zaječar, a sprovodilac Društvo arhitekata Niša.

Ukoliko do utvrđenog roka pristigne najmanje pet radova koji odgovaraju propozicijama Konkursa dodeliće se nagrade i otkupi i to u sledećim neto iznosima: I nagrada 800.000,00 din, II nagrada 500.000,00 din, III nagrada 350.000,00 din i dva otkupa od po 100.000,00 dinara.

Krajnji rok za podnošenje ponuda-konkursnih radova je 1. jul ove godine do 14 časova, bez obzira na način predaje: neposredno u prostorijama Gradske uprave grada Zaječara (Gradskog informativno-uslužnog centra), Trg oslobođenja br.1, 19000 Zaječar, ili poštom.

Prijava za učešće na konkurs je obavezna i vrši se preko portala javnih nabavki: jnportal.ujn.gov.rs.

KONKURSNA DOKUMENTACIJA SE MOŽE PREUZETI OVDE.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button