VestiZaječar info

RARIS: Otvoren javni poziv za prijavu lokacija i projekata u turizmu

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije objavila je Javni poziv za vlasnike privatnih lokacija i projekata za investicije u turizmu, da ih prijave i besplatno predstave na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije „Invest East Serbia“.

Portal u svojoj bazi već ima više od 60 investicionih lokacija i 27 lokacija za investicije u turizmu. U poslednjih godinu dana je šest lokacija iz ove baze prodato.

Poziv se odnosi na sve vlasnike investicionih lokacija u turizmu koji imaju turistički objekat koji žele da prodaju ili izdaju u zakup, imaju parcelu pogodnu za izgradnju turističkih objekata, imaju projekat za investiciju u turizmu, imaju objekat koji se može prenameniti za turizam i žele da prodaju, izdaju ili traže partnera.

Svi koji prijave svoje investicione lokacije i projekte u turizmu, biće u prilici da ih ponude potencijalnim investitorima.

Predstavljanje u bazi investicionih lokacija na tri jezika – engleskom, nemačkom i srpskom je besplatno. RARIS nudi pomoć da se lokacije prodaju, izdaju ili da se pronađu partneri. Promocija investicionih lokacija je na sajtu „Invest East Serbia“, ali i na investicionim konferencijama i skupovima, na sastancima sa domaćim i stranim investitorima, na društvenim mrežama, itd.

Naredna promocija se planira početkom naredne godine u Novom Sadu.

Detaljno uputstvo za prijavu investicionih lokacija nalazi se na adresi: https://www.investeastserbia.com/index.php/javni-poziv-t

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button