BoljevacSlobodno vremeVestiZaječar info

Planina Rtanj kao inspiracija za video spot – Pogledajte ‘Open Heart’

Mlada umetnica-muzičarka-spisateljica iz Zrenjanina, Ana Avramov, objavila je svoj novi spot ‘Open Heart’, snimljen na Rtnju. Radi se o naslovnoj numeri istoimenog EP izdanja koji je Ana objavila prošle godine. Spot možete pogledati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=lVXqk9u5nDI

Spot je sniman na vrhu planine Rtanj a režiju potpisuje Milica Cvetkovic. Pored Ane u spotu se pojavljuje i talentovani baletski igrač Saša Dobrohotov.

Solo projekat Ane Avramov je prljavi svedeni pop u kom muzička jednostavnost otvara prostor za duboku ekspresivnost njenog glasa.

Ana je u novembru 2018. objavila svoj EP album Open Heart za izdavačku kuću Kontra, a album je dobio najviše ocene kritike regiona i bio uvršten u većinu regionalnih muzičkih listi i prikaza.

Pre svog solo rada, Ana je bila frontmen i gitarista indie-alternativnog benda In Absentias, a nastupala je po najznačajnijim festivalima regiona (MENT festival, Exit, Festival Uličnih Svirača, Devet, IndirektShowcase Festival, Bez Buke…).

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close