KnjaževacKulturaSlobodno vremeVestiZaječar info

Pala prva klapa filma „Dok mi usne šaputahu ime tvoje“ inspirisanog romanom „Šanko si Bonka zalibi“

Zahvaljujući podršci grada Zaječara, proteklog vikenda pala je prva klapa filma „Dok mi usne šaputahu ime tvoje“ inspirisanog romanom „Šanko si Bonka zalibi“, autora Irene Jović Stanojević.

Ulogu glavnog  junaka, Šanka, igra sve popularniji  beogradski glumac Stevan Piale,  protagonista viagra for women online brojnih serija, a uloga fatalne Bonke poverena je Milici Majkić. U filmu će se naći i mnogi  zaječarci koje je očarala  nezaboravna  priča o legendarnom violinisti i neodoljivoj zavodnici. Na setu su svoje emocije ponudili i članovi kulturno-umetničkih društava „Koreni“ i „Penzioner“.

„Na naše veliko zadovoljstvo značaj ovog kulturološkog poduhvata prepoznali su i zaječarska Turistička organizacija kao i  kompanije „Tehnomedia“, UTP Srbija-TIS, „Nikolić prevoz“, apoteke „Uniprom“, ali i mnogi pojedinci koji su nam pomogli u realizaciji. Ovo će ujedno promovisati Zaječar i čitav naš kraj, a po uzoru na velike svetske produkcije, najpre ćemo ponuditi niz scena u vidu promotivnog materijala koji će afirmisati film i TV seriju“, rekao nam je izvršni producent Miša Stanojević i dodao:

„Veliku zahvalnost dugujemo i Zavičajnom muzeju Knjaževac koji nam je za potrebe snimanja ustupio prostor arheo-etno parka Ravna, kao i zaječarskom pozorištu za kostime, muzičkoj školi, zaječarskom kolekcionaru Bobanu Valoviću…“

Inače, čuvenu baladu u koju je violinista Šanko Dišković pretočio svoj zločin iz strasti, u aranžmanu Ninoslava  Ademovića, otpevala levitra holland je Aleksandra Stojanović, a premijera prvog promo spota se očekuje krajem jula.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button