KulturaSlobodno vremeVestiZaječar info

OUTHIDE FESTIVAL ove godine u drugačijoj formi

Outhide festival ove godine biće organizovan u nešto drugačijoj formi nego što je do sada publika navikla. Umesto dvodnevnog festivala i niza pratećeg programa, ove godine festival će biti organizovan kroz tri jednodnevna događaja.

Prethodnih godina, žurke su bile deo promotivnih aktivnosti kojima je najavljivan Outhide festival, ali će ove godine zbog i dalje nepovoljne epidemiološke situacije, festival biti obeležen kroz organizaciju tri događaja.

Prva žurka ove godine održana je 3. jula, na takozvanom “Trećem brdu” iznad skijališta na Kraljevici. Druga će biti organizovana već ove subote 17. jula, u parku Srbijašume u Zaječaru i zamišljena je kao dnevno druženje uz zanimljiv kulturno-zabavni program. Posetioci će uz zvuke letnje muzike imati priliku da pogledaju izložbu radova mladih umetnika, koji su iscrtani u okviru projekta “Nevidljivi grad”, a takođe i da posmatraju uživo sesiju street art iscrtavanja, koje će realizovati zaječarski art umetnik Nikola Dančević – Gringo. Početak ovog dešavanja zakazan je za 17 sati, a planirano trajanje je do 23 sata.

Ideja je da ovaj događaj posete sugrađani svih uzrasta željni dobre muzike, voljni da podrže street art umetnike i raspoloženi da za nastavak priče Outhide fesitivala.

U planu je da treći događaj, ujedno i finalni, u okviru ovogodišnjeg obeležavanja Outhide festivala bude organizovan do kraja jula na prostoru kod spomenika Vešala, prostora prepoznatiljivog po organizovanju baš Outhide festivala. Ideja je da ovaj događaj bude mešavina dosadašnjeg dnevnog programa Outhide festivala koji je bio namenjen deci, mladima i roditeljima, ispunjen zanimljivim dnevnim aktivnostima za najmlađe sugrađane, uz zvuke lokalnih muzičara, koje će do kraja večeri zameniti i lokalni DJ-evi.

Organizatori se nadaju da će epidemiloška situacija sledeće godine dozvoliti organizaciju Outhide festivala na kakav su do sada svi navikli, uz lokalna imena, ali i DJ-eve i bendove iz cele Srbije i regiona.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button