VestiZaječar info

Odrekli se putnih troškova i platili dug za struju od 165 hiljada: Čelnici Zaječara pomažu porodici muškarca koji se obesio

Grad Zaječar takođe će da snosi troškove sahrane Z. S. a u njegovu porodicu upućeni su zaposleni Centra za socijalni rad.

Z. S.(37), iz sela Velika Jasikova kod Zaječara, koji se ubio u ponedeljak zbog nemaštine, iza sebe je ostavio dug za struju koji su podmirili gradski čelnici Zaječara. Neizmirenih 165.000 dinara je podmireno jer su se gradonačelnik Boško Ničić, predsednik Skupštine grada Stefan Zankov i sekretar Skupštine Miljan Milovanović odrekli putnih troškova kako bi pomogli porodici.

Kako saznaju “Novosti”, grad Zaječar takođe će da snosi troškove sahrane Z. S. a u njegovu porodicu upućeni su zaposleni Centra za socijalni rad kako bi pomogli.

Z. S. je izvršio samoubistvo vešanjem. Iza sebe je ostavio četiri sina, dve ćerke i suprugu.

Supruga je njegovo telo pronašla u bašti, u kojoj je često provodio vreme, obešeno o drvo.

Porodica kod Zaječara ZAVIJENA U CRNO, šestoro dece ostalo BEZ OCA, sin kaže: Ne mogu da verujem da se ubio zbog NEMAŠTINE

Ni on ni supruga nisu nigde radili, a struja im je bila isključena zbog neplaćenih računa već godinu dana.

Kako smo saznali, nije ostavio oproštajno pismo, a policija je uviđajem utvrdila da nema naznaka da je muškarca neko ubio.

Izvor: Večernje novosti

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close