VestiZaječar info

OD PETKA ujutru DO UTORKA uveče POTPUNA REKONSTRUKCIJA ČUPIĆEVE

Radovi na potpunoj rekonstrukciji kolovoza, trotoara, autobuskog stajališta i dela atmosverske kanalizacije u Čupićevoj ulici u Zaječaru, kao i na postavljanju nove javne rasvete, biće obavljeni od petka 18. septembra u 6 sati, do 23 sata u utorak 29. septembra.

Pošto će se radovi odvijati, radi bržeg završetka i otvaranja “LIDL”-ovog tržnog centra, u dve smene, ulica će u ovom periodu, čitavom dužinom, biti NEPROHODNA za bilo kakvu vrstu saobraćaja sem mehanizacije preduzeća koja obavljaju radove.

Stanari kuća u ovoj ulici, kako je naveo gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, neće moći, ukoliko ne dislociraju svoja vozila van zatvorene zone, da koriste ulicu za prevoz.

-Javni saobraćaj će biti preusmeren na alternativne pravce, a vlasnicima lokala se preporučuje da za snabdevanje i isporuku robe iznađu alternativne pravce, naveo je Ničić.

Grad Zaječar će, kao investitor, dodaje Ničić, od izvođača radova zahtevati striktno poštovanje roka završetka radova kako bi se saobraćaj što pre uspostavio i vratio u normalu.

Tokom ovih radova “Capitol park” u Zaječaru obaviće radove na izgradnji trotoara sa leve strane ulice Đure Salaja u potezu izgradnje II faze radova na svojim objektima.

-Građanima se zahvaljujemo na razumevanju i strpljenju, naveo je Ničić.

Oznake
Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close