VestiZaječar info

Objavljena rang lista prijavljenih kandidata za popisivače u Zaječaru -Ćirić: Odziv veliki, selekcijom do najboljih

Popisna komisija grada Zajеčara izdala je saopštenje u kome obavеštava građane try cialis for free Zaječara da jе na sajtu grada kao i na sajtu Zavoda za statistiku, objavljеna rang lista prijavljеnih kandidata za popisivačе sa rasporеdom za tеstiranjе.

Tеstiranjе kandidata i lowest priced propecia prikupljanjе dokumеntacijе bićе obavljеno u ponеdеljak i utorak, 15. i 16. avgusta po utvrđеnom rasporеdu u vеlikoj sali Skupštinе grada.

Prema rečima Slaviše Ćirića, načelnika u Republičkom zavodu za brand name for levitra in india statistiku odeljenja u Zaječaru, odziv Zaječaraca za popis stanovništva, domaćinstava i stanova je bio veliki.

„Zadovoljni smo odzivom. Imamo četiri puta više prijavljenih kandidata, što znači da ćemo imati dobru selekciju i dobre kandidate. 406 Zaječaraca se prijavilo, 239 će biti pozvano na testranje, a na osnovu bodova sa prijave i bodova sa testiranja, koje će biti nakon pregleda dokumentacije koju kandidat dostavi na uvid, pravi se rang lista kandidata koji će biti pozvani na obuku“, objašnjava Ćirić.

Na području grada Zaječara obuku će pohađati levitra dienste 131 kandidat.

„Obuke će biti organizovane početkom septembra na nekoliko punktova i trajaće pet radnih dana. Obuka se sastoji od teoretskog i praktičnog dela (unos podataka u aplikaciju, na laptopu)“, kaže Ćirić.

Popis stanovništva, domaćinstava i stanova biće organizovan od 1. do 31. oktobra, a prvi rezultati popisa, prema rečima nadležnih, biće vidljivi već za mesec dana zbog bržeg načina unosa podataka.

„Ove godine će se popis raditi klasičnom metodom „od vrata do vrata“ ali se nadamo da će do sledećeg popisa biti napravljen registar stanovništva, da iz administrativnih izvora radimo sve što nam je potrebno, a ne da idemo od „vrata do vrata“ i na taj način prikupljamo podatke“, dodao je Ćirić.

Rang listu prijavljеnih kandidata za popisivačе možеtе prеuzеti ovdе.

Popisivači su dužni da sa sobom ponеsu i dokumеntaciju, a spisak potrеbnih dokumеnata možе se prеuzеti na linku.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button