VestiZaječar info

Novogodišnja atmosfera u Školi “Jelena Majstorović” -Stigli paketići za učenike škole

Učenicima Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Jelena Mastorović” u Zaječaru, sutra 24. decembra, tačno u podne, biće podeljeni novogodišnji paketići. Ove godine paketiće su obezbedili II Mesna zajednica Kraljevica, Kompanija Dunav i dr. Lazar Jakimovski. Dodeli paketića predhodiće odlazak učenika u zaječarsko pozorište, gde će odgledati predstavu “Šašava novogodišnja bajka”.

“Zahvaljujem se svim donatorima u ime učenika, roditelja, kolektiva i u svoje lično ime što su pomogli da ulepšamo učenicima početak Nove godine. Takođe se zahvaljujem Narodnom pozorištu, Turističkoj organizaciji Grada i JP “Srbija šume” Beograd, ŠG “Timočke šume” Boljevac, u pomoći da novogodišnja čarolija zasija i u našoj Školi”, kažu u Školi “Jelena Majstorović”.

Učenici Škole će takođe uzeti učešće na predstojećem Novogodišnjem bazaru koji će biti na Trgu oslobođenja 26. 27. i 28. decembra. Učenici su se sa svojim nastavnicima potrudili i pripremili raznovrsne rukotvorine koje će ponuditi sugrađanima, poput ukrasa, čestitki, venčića, ramova za slike i još mnogo drugih stvari. Učenički parlament će na svom sastanku odlučiti na koji način će novac od prodaje biti upotrebljen.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close