DruštvoVestiZaječar info

Nebojša Božinović imenovan za v.d. direktora JKSP „Zaječar“

Na danas održanoj sednici Skupštine grada Zaječara, v.d. direktora JKSP „Zaječar“ Milan Petković, razrešen je te funkcije, dok je za novog vršioca dužnosti tog preduzeća, na period od godinu dana, imenovan Nebojša Božinović, diplomirani inženjer mašinstva, iz Zaječara.

Kako se navodi u obrazloženju odluke, kako je dosadašnjem vršiocu dužnosti istekao period obavlјanja funkcije vršioca dužnosti direktora, ukazala se potreba za imenovanjem lica koje će obavlјati funkciju vršioca dužnosti direktora tog preduzeća, do imenovanja direktora po sprovedenom javnom konkursu.

Nebojša Božinović je rođen 02.02.1959. godine u Zaječaru. Završio je Tehnički Fakultet u Boru, Univerziteta u Beogradu, 1986. godine i stekao zvanje Diplomirani inženjer mašinstva. Od 1986. god do 1994. god. radi u fabrici piva „7. septembar“ na poslovima tehničke pripreme održavanja a od 1988. kao rukovodilac RJ energetika. Godine 1994. osniva privatno preduzeće „Energomont“ u kojem je radio kao vlasnik i direktor do 2000. god. kada je od strane Skupštine opštine imenovan za vršioca dužnosti direktora JKP „Vrelovod“ Zaječar. Isti organ ga je maja meseca 2001. god. imenovao za direktora JKP „Vrelovod“ Zaječar. Od februara 2005. god. do maja 2006.god. bio je postavlјen za savetnika za energetsku efikasnost Opštine Zaječar. Od juna 2006. god. radi u JKP „Toplana“ Zaječar na mestu tehničkog direktora. Od aprila 2007. god. bio je predsednik Upravnog odbora „Toplifikacija Moravia Zaječar“ a od oktobra 2007. god. je generalni direktor pomenutog preduzeća. Od decembra 2009. god. je izvršni direktor u „Toplifikacija Moravia Zaječar“ a od oktobra 2012. god. do danas, radi u JKSP „Zaječar“ na mestu rukovodioca sektora Energetike.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button