DruštvoMladi u fokusuVestiZaječar info

Naučite da pozirate, montirate video i snimite svoj turistički vlog

Redovno pratiš omiljene vlogere i njihove dogodovštine na YouTube-u? Voliš da putuješ i istražuješ kulturne znamenitosti u svojoj okolini? Želiš da i ti postaneš vloger, ali ne znaš kako da se ponašaš pred kamerama, a montaža videa deluje ti kao najteža stvar na svetu?

Dečiji centar Zaječar i Balkanska mreža za loklanu demokratiju raspisali su konkurs za mlade od 14 do 16 godina koji žele da nauče kako da montiraju video, kako da se ponašaju pred kamerama i kako da snime svoj prvi turistički vlog. Takođe, polaznici seminara moći će da nauče kako da njihov vlog postane popularan na YouТube-u i kako da ga sami promovišu.

“Ako si učenik osmog razreda ili prve i druge godine srednje škole u Zaječaru ili Knjaževcu, naš seminar je prava prilika za tebe”, navode u Dečijem centru i dodaju:

“Ukoliko te je sve ovo zainteresovalo, prijavi se do 18. oktobra za učeśće na seminaru tako što ćeś svoje osnovne podatke – ime, prezime, školu i grad odakle dolaziš, broj telefona roditelja ili tvoj lični broj, i podatak da li poseduješ laptop za rad ili je potrebno da ti ga mi obezbedimo poslati na mejl  decijicentarzajecar@gmail.com“.

Putni troškovi, smeštaj, hrana i tehnička oprema neophodna za rad biće obezbeđena od strane organizatora. Seminar će biti organizovan u prostorijama Dečijeg Centra u Zaječaru od 24. do 26. oktobra, i to u okviru projekta Kulturno nasleđe Zapadnog Balkana u 24 sata – WB Cultural Heritage in 24 hours, podržanog od strane programa Tandem Western Balkans.


Mladi u fokusu – Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Grada Zaječara. Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button