VestiZaječar info

Na Fakultetu za menadžment uručeni indeksi 23. generaciji studenata

Povodom početka nove akademske godine, danas su na Fakultetu za menadžment u Zaječaru, svečano uručeni indeksi 23. generaciji brucoša. Indekse je dobilo 45 budućih studenata iz Zaječara i okoline, a dobrodošlicu novoj generaciji najpre je poželeo dekan fakulteta profesor dr Dragan Mihajlović.

“Sa zadovoljstvom mogu da istaknem da su svi akreditovani programi koje smo do sada imali bili atraktivni, pa su se studenti upisivali kako u Zaječaru, tako i u Kragujevcu, Nišu, i u Požarevcu. Meni je sada prijatno zadovoljstvo i čast što smo dobili dozvolu za rad jednog novog studijskog programa koji smo priželjkivali godinama, a to je poslovna informatika. Od danas pa na dalje, možemo da upisujemo svršene srednjoškolce i na smer poslovna informatika”, rekao je Mihajlović.

U ime grada Zaječara buduće studente Fakulteta, pozdravio je i pomoćnik gradonačelnika Grada Zaječara Milan Stanković, napomenuvši da će Grad učiniti sve što može da se steknu uslovi za nova radna mesta, kako bi nakon završenog Fakulteta, mladi ljudi mogli da se zaposle.

“Vi ste ponos i bogatstvo ovog grada, jer na vama svet ostaje. Ovo je sigurno najlepši period koji predstoji u vašim životima, ali i period pun odgovornosti. Od vas zavisi kako ćete ići kroz život. Ja samo mogu da vam kažem da budete vredni, istrajni, uporni, i rezultati će posle toga doći. Grad Zaječar će sigurno stvoriti uslove da nakon završetka fakulteta, imate razlog i motiv da ostanete u našem gradu. Siguran sam da će se neki od vas odlučiti za odlazak iz zemlje, ali strategija našeg grada je da vam se obezbede uslovi da budete ovde, da ono znanje koje budete stekli na fakultetu iskoristite u našoj zemlji. Želim vam puno sreće u daljem studiranju i naravno puno desetki”, rekao je Stanković u svom obraćanju.

Početak školske godine, budućim studentima, telegramom, čestitao je i rektor Univerziteta, profesor doktor Mića Jovanović, u kome se, između ostalog, navodi:

“Dragi brucoši, Megatrend Univerzitet, akademska porodica sa 12 fakulteta, jednim institutom, i ove godine širom otvara vrata svršenim srednjoškolcima, i nudi ulazak u svet rada, po najsavremenijim pedagoškim standardima. Od sveg srca želim vam dobrodošlicu u okrilje našeg Univerziteta”.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close