DruštvoVestiZaječar info

Konkurs DELEGACIJE EU u Srbiji: SVAКO TEŠКO VREME IMA SVOJE HEROJE – ONI SU MEĐU NAMA, PRIJAVITE IH

Heroji često žive bliže nama nego što mislimo, u svakoj ulici, u svakoj zajednici, u svakoj porodici, to su osobe koje i pored svih opasnosti pokazuju hrabrost i snagu, pomažu drugima iako sebe izlažu rizicima

Heroji su volonteri, prodavci, komšije, nastavnici koji drže časove na daljinu, policajci, vaša tetka, roditelj, strina, ujak ili poštar koji vam je i pored svega doneo važno pismo tokom pandemije koja je zahvatila čitav svet. Baš oni su nam prethodnih meseci olakšavali život i pružali podršku, i vreme je da i mi učinimo nešto za njih.

Delegacija Evropske unije u Srbiji sprovodi konkurs za izbor 10 heroja tokom pandemije Covid-19. Predlozite svog heroja kako bi dali svoj doprinos u promociji onih najpožrtvovanijih i najhrabrijih tokom pandemije.

Kome biste sve želeli da kažete bravo i hvala za solidarnost, hrabrost i podršku? Pošaljite prijavu i zahvalite se svom heroju. Forma u kojoj to možete uraditi je slobodna – u vidu fotografije, pesme, nekoliko iskrenih reči zahvalnosti, crteža ili na neki drugi kreativan način izražavanja zahvalnosti. Ne zaboravite da možete poslati više prijava na konkurs i samim tim nominovati više heroja.

Za 10 heroja sa najvećim brojem glasova pripremljen je komplet od po dve avio-karte za putovanje u neku od zemalja Evropske unije. Osim nagrada za 10 heroja sa najvećim brojem glasova, pripremljeni su i poklon paketi za sve učesnike konkursa.

Organizator nagradnog konkursa je Delegacija Evropske unije u Srbiji.

Nagradni konkurs je otvoren 22. maja, a prijave se mogu slati do 11. juna. Glasanje traje do 15. juna, a proglašenje pobednika predviđeno je najkasnije do 17. juna.

Sve o konkursu i prijavama možete naći na sajtu onisuheroji.rs.

Oznake
Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close