Slobodno vremeVestiZaječar info

Kompanija Tis Mitrović proslavila 34 godine uspešnog poslovanja

Kompanija Tis Mitrović koja posluje od 7. jula 1990. godine proslavila je proteklog vikenda 34. rođendan. Tim povodom organizovano je posluženje u prodavnici TIS u centru grada za kupce i prolaznike, podeljene su brojne nagrade, u svim prodavnicama TIS-a kupce je očekivao popust od 10% na svim artiklima, a za sve zaposlene u prodavnicama TIS-a priređen je ručak u hotelu.

„Krenuli smo sa malom prodavnicom u kući. Danas imamo 24 maloprodajne radnje, ali nećemo da se zaustavimo, biće otvaranja još“, kažu u kompaniji TIS Mitrović.

Obeležavajući 34 godine rada, ovaj lanac trgovina u prodavnici TIS 11 u centru grada podelio je brojne poklone – vaučere za igraonicu u Terraci kids u Hotelu Srbija – TIS, činije, čaše, šoljice, torbe, kuhinjske krpe…

Na dan slavlja, 34. kupac u prodavnici TIS 11, Ivan Ršumović, nagrađen je vaučerom za večeru za dve osobe, u Etno restoranu Hotela Srbija Tis.

Na svečanom ručku u Hotelu Srbija TIS, generalni direktor Marko Mitrović zahvalio se svim zaposlenima, kao i komitentima koji su učestvovali u proslavi.

Zahvalnice su upućene Hotelu TIS Mitrović, Terazza kids igraonici, kompanijama Bambi, Piramida, Kozmetik Plus, Podravka, Gold Pack, Nelt-Neoplanta, Dijamant, Knjaz Miloš, Zlatiborac, Bahus, Marbo, Atlantic Brands, D Plus, Stanić, Imalek, Mesokombinat, Milk House, Profood, Frikom, Coca-Cola i Forma Zaječar.

„Vaša podrška je neprocenjiva i predstavlja osnovu za našu dalju saradnju i zajednički uspeh“, naglasio je Marko Mitrović.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button