BorVesti

Kompanija Tekijanka OTVARA NOVI OBJEKAT U BORU -Predškolskoj ustanovi „Bambi“ jedna tona namirnica

Domaći porodični trgovinski lanac „Tekijanka“ otvara svoj novi maloprodajni objekat u Boru, u četvrtak, 1. decembra.

Novi Tekijanka market u Boru, u ulici 3. oktobra bb, prostiraće se na 210 kvadrata prodajne površine i imaće u ponudi oko 4.500 artikala. Posao je dobilo 14 Borana, a iz kompanije poručuju da će kupcima osim raznovrsnog asortimana, uvek biti na raspolaganju veliki izbor svežeg mesa, kao i sveže voće i povrće.

Osvećenje objekta je planirano za 10 sati i 30 minuta, a svečano otvaranje nove Tekijanke će biti u 11 sati.

Povodom otvaranja novog marketa u Boru, Tekijanka će danas, 29. novembra, uručiti jednu tonu namirnica Predškolskoj ustanovi „Bambi“, a u najavi je i saradnja sa drugim ustanovama u Boru, u narednom periodu.

„Tekijanka“ je deo DTL – Domaći trgovački lanac, koji predstavlja grupaciju domaćih porodičnih trgovačkih lanaca sa skoro 800 maloprodajnih objekata širom Srbije. Kompanija postoji 33 godine i sinonim je za najpovoljniju porodičnu kupovinu. Ono po čemu je posebno prepoznatljiva u Istočnoj Srbiji jeste društveno-odgovorno poslovanje. Svake godine „Tekijanka“ realizuje veliki broj aktivnosti u gradovima u kojima posluje, usmerenih na škole, dečiji sport i pomoć institucijama koje se bave socijalno-ugroženim kategorijama ljudi.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button