BorDruštvoVesti

KOMPANIJA LIDL SRBIJA I GRAD BOR ZAJEDNIČKI OBNOVILI IGRALIŠTE ZA DECU I MLADE (FOTO)

Dečije igralište u Boru, odmah pored Lidlove prodavnice, zasijalo je danas novim bojama, i spremno je za igru dece i mladih. Zahvaljujući saradnji Grada Bora i kompanije Lidl Srbija, koja je pomogla obnovu ovog igrališta, mladi u Boru imaju još jedno mesto za igru i rekreaciju.

Kompanija Lidl Srbija je izdvajanjem sredstava, kroz zajednički projekat sa Gradom, doprinela ostvarenju ideje da igralište postane lepše mesto za usvajanje novih i negovanje starih sportskih navika, i time još jednom pokazala brigu prema zajednici u kojoj posluje.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas u Boru, i što donacijom kojom smo pomogli opremanje igrališta, možemo da izmamimo osmehe na licu najmlađih, ali i da pokažemo našu zahvalnost građanima Bora kao zahvalnost za poverenje koje nam ukazuju već skoro godinu dana otkako u ovom gradu postoji Lidl prodavnica“ , izjavila je Ivana Vukić iz korporativnih komunikacija Lidla Srbija.

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić zahvalio se kompaniji Lidl Srbija rekavši da je rekonstrukcija ovog igrališta važan projekat za dobrobit građana Bora.

„Sa ponosom ističem da je ovo još jedan uspešan projekat uređenja igrališta u našem gradu, koji smo ovog puta zajednički realizovali sa kompanijom Lidl Srbija, a koja je na ovaj način pokazala društveno odgovorno poslovanje. Drago mi je što će stanovnici, a prvenstveno mališani naše najveće mesne zajednice moći da kvalitetno provode svoje vreme na ovom igralištu, i što smo obnovom ovog sportskog terena uslišili potrebe naših sugrađana”, rekao je Milikić i dodao:

„Ono što je bitno je da ćemo iz godine u godinu dodatna sredstsva za uređenje dečijih igrališta i dečijih terena, jer su deca i omladina za nas budućnost grada i verujemo da iz dana u dan, iz godine u godinu, kako budemo izdvajli za zdravstvo, školstvo, ali i za uređenje ovakvih objekata, će nam samo dati prednost da naša deca uživaju kao i sva druga deca, na najvišem nivou. Budžetom za narednu godinu, predvideli smo da se uradi veliki broj igrališta, kao što smo ove godine uradili sa 5,6 igrališta u celini. Ove godine smo dobili dva potpuno nova igrališta. Pokazali smo da Grad može biti dobar partner sa kompanijam koje posluju i rade na području Grada Bora i to je primer, da svi zajedno razmišljamo o lokalnoj zajednici, odgovorno. 

Autor: Bobana Obrenović

Ovaj medijski sadržaj objavljen je u okviru projekta fokusiranog na mlade u Boru, omladinsku politiku i zapošljavanje -Bor u fokusu. Projekat „Bor u fokusu“, sufinansiran je iz budžeta Grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button