VestiZaječar info

Javni poziv za prezentaciju urbanističkog projekta PAVILJONA I IZGRADNJU OTVORENOG STRELIŠTA

POZIVAJU SE GRAĐANI DA DAJU PRIMEDBE I SUGESTIJE

Odeljenje za urbanizam, građevinske i komunalno stambene poslove oglašava javni poziv za prezentaciju Urbanističkog projekta za rekonstrukciju Paviljona i izgradnju Otvorenog strelišta u Zaječaru, na Kraljevici.

Na javnu prezentaciju izlaže se Urbanistički projekat za rekonstrukciju Paviljona i izgradnju otvorenog strelišta u Zaječaru, koji je urađen od strane „KAPAPROJEKT” iz Niša.

„Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica da izvrše uvid u Urbanistički projekat, kao i da u toku javne prezentacije dostave svoje primedbe i sugestije u pisanom obliku, nadležnom organu, odnosno Odeljenju za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove, Gradske uprave grada Zaječara, Trg oslobođenja br.1 u Zaječaru“, navodi se u pozivu.

Javna prezentacija Urbanističkog projekta se održava u trajanju od sedam dana, i to od 19.7.2023. do 25.7.2023. godine, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30.

Javne prezentacije su u prostorijama Odeljenja za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove (ul. Krfska br.4 u Zaječaru), kao i na internet stranica grada Zaječara (www.zajecar.info), a obaveštenja se mogu dobiti na istoj adresi u kancelariji broj 2, na prvom spratu.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button