BoljevacSportVestiZaječar info

Iskusni štoper napustio redove Rtnja: ACA TRIFUNOV PONOVO U KABLOVIMA

ZAJEČAR. Aleksandar Tifunov, dosadašnji iskusni i korpulentni štoper i komandant odbrane Rtnja, nakon ispadanja “sivih sokolova” sa Rtnja iz srpskoligaškog društva, napustio je Boljevac vratio se u grad na dva Timoka i ponovo potpisao pristupnicu za Kablove, gde je igrao pre nekoliko godina.

Aca Trifunov je ponikao u jatu “belih labudova” sa Timoka gde je prošao sve selekcije, od petlića do prvog tima, ovoga leta imao je ponude od srpskoligaša Dunava iz Prahova i Timočanina iz Knjaževca, kao i zonaša Hajduk Veljka iz Negotina, ali nakon vaganja odlučio je da se vrati u tabor zaječarskih “kablara”.

-Zaista ovoga leta imao sam nekoliko ponuda iz srpskoligaških i zonaških klubova, a nakon vaganja prihvatio sam ponudu zonaša Kablova, koji u novoj sezoni imaju pobedničke planove, pa su nam se ambicije poklopile. Osim toga od nedavna radim u Fabrici kablova Zaječar, generalnom sponzoru kluba, a čime sam rešio životno pitanje mene i moje porodice, što je u današnje vreme velika stvar. Uveren sam da ću se i u novom (starom) klubu izboriti za status standardnog prvotimca i svojim bogatim iskustvom da im pomognem da ostvare visoke domete. Odlično poznajem sve igrače Kablova, sa nekima sam i ranije igrao, pa očekujem da kao tim budemo čvrst orah svim ekipama koje gostuju na našem stadionu, u najvećem zaječarskom naselju Kotlujevac – uveren je Aleksandar Trifunov, novi stub odbrane Kablova.


Otac i sin. Zoran i Aleksandar Trifunov

Sticajem okolnosti Zoran Trifunov je predsednik Kablova i Acin otac.

-Drago mi je što se Aleksandar vratio u redove “kablara”. Bez preterivanja stvarno je dobar fudbaler i mnogo će nam značiti na ostvarenju našeg cilja u predstojećoj sezoni, u novoformiranoj zoni Istok, zajedno sa klubovima iz Zaječarskog, Borskog i Pirotskog okruga. Srećan sam i što je počeo da radi u Fabrici kablova Zaječar, pod čijim se partonatom takmičimo. Kao i za sve ostale igrače i Aca neće imati nikakve privilegije, već će morati da zapne iz petnih žila, ako želi da izbori status standardnog prvotimca – jasan je Zoran Trifunov, predsednik Kablova.

Ovih dana, dok lopta miruje, čelnici Kablova na čelu sa Zoranom Trufunovim, “alfom i omegom” kluba, vode ozbiljne pregovore sa još nekoliko fudbalera. Žele da stvore ekipu za veće domete. No, o tom, po tom.

N. P.
foto: Novica Petković Skela

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close