VestiZaječar info

GRO SNS ZAJEČAR PRUŽA PODRŠKU PREDSEDNIKU ALEKSANDRU VUČIĆU: VIŠE NEGO IKADA POKAŽIMO JEDINSTVO!

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zaječaru pruža podršku politici koju vodi predsednik Aleksandar Vučić i odbacuje svaku pomisao da se predsednik povuče.

„Naprednjaci žele da Aleksandar Vučić ostane njihov lider. U jednom od najvažnijih trenutaka novije srpske istorije, pružamo punu podršku predsedniku u vođenju politike koja u prethodnih deset godina donosi rezultate na koje smo svi ponosni. U ovim izazovnim vremenima nama je potrebna stabilna i sigurna politika, jer želimo da sačuvamo svoju državu, a to možemo samo ako na njenom čelu bude Aleksandar Vučić.
Želimo da se nastavi kontinuitet u vođenju politike koja će obezbediti mir na Kosovu i Metohiji, koja će zaštititi srpski narod i svetinje od daljeg pogroma. Borba za teritorijalni intergitet Srbije koju vodi predsednik Vučić najveći je nacionalni interes, i u toj borbi on nije sam“, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zaječaru.

U saopštenju se još dodaje:

„Čvrtstog smo stava da ne želimo nikakvu promenu kada je reč o lideru naše stranke, jer Srpska napredna stranka samo sa njim na čelu nastavlja da vodi Srbiju putem prosperiteta, razvoja i mira! Zbog toga Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zaječaru poručuje predsedniku Vučiću da neće ostati sam u ovoj borbi, jer za nas predaja nije opcija! Moramo više nego ikada da pokažemo jedinstvo i zajedništvo!“.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button