VestiZaječar info

GRAD ZAJEČAR NAGRAĐUJE HEROJE, novčana nagrada za Trifunovića i Lalića -Ničić: Najviša nagrada za hrabrost koja se uručuje za Dan grada

Za pripadnike Vatrogasno-spasilačke čete Zaječar, Andriju Trifunovića i Sašu Lalića, koji su sinoć u Ulici generala Gambete spasili trogodišnje dete koje je upalo u šaht puno vode, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić organizovaće danas prijem u Gradskoj upravi i za ovo herojsko delo, kako je rekao, izraziti zahvalnost.

Kako je najavio prvi čovek grada Zaječara, odlukom Gradskog veća Grada Zaječara, Trifunović i Lalić će za ovaj podvig, biti nagrađeni novčanim iznosom od po 100.000 dinara. Takođe, Ničić je predložio da ova dva hrabra momka, dobiju najvišu nagradu grada za hrabrost, koja se uručuje povodom Dana grada, 06. oktobra.

Prijem će za Trifunovića i Lalića, kao i za njihove starešine, generala policije, načelnika Policijske uprave Zaječar, Bogoljuba Živkovića i načelnika Odeljenja za vanredne situacije, Branislava Matića, biti upriličen u 14.00 sati.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button