DruštvoVestiZaječar info

Fondacija Iskorak dala novo ruho planinarskom domu na Kraljevici

Saradnja fondacije “Iskorak” sa planinarsko-smučarskim društvom “Ljuba Nešič”, nastavljena je uspešnom realizacijom akcije renoviranja izletničkih klupa i stolova na Kraljevici. Dotrajale klupe i stolovi, zamenjeni su novim setovima, zahvaljujući kojima će ovo društvo ponovo moći da organizuje sastanke u prirodi, ali će i ostali Zaječarci koji se rekreiraju na Kraljevici moći da uhvate predah na njima i uživaju u prirodi.

Postavljanju novih klupa i stolova prisustvovali su članovi PSD “Ljuba Nešić” kao i predstavnici fondacije “Iskorak”, koji su istakli odlučnost da nastave sa ulaganjem napora i sredstava, ne bi li, uz saglasnost gradske uprave, što pre počeli sa rekonstrukcijom “Rimskih stepenica”, nakon što su nedavno uz nesebičnu pomoč građana Zaječara, očistili zapuštene prilazne puteve, kao i same stepenice.

Iz fondacije “Iskorak” su dodali da će nastaviti sa podržavanjem i pomaganjem ovakvih inicijativa, naročito onih koje se tiču očuvanja Kraljevice, kao jednog od najznačajnijih i najvrednijih prirodnih bogatstava Zaječara i okoline.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close