SokobanjaSokobanja lepsa strana SrbijeVesti

Dodeljena priznanja najuspešnijima za poseban doprinos unapređenju turističke ponude Sokobanje

U galeriji – legatu „Miluna Mitrovića“ u Sokobanji danas su, u okviru akcije „Biramo najbolje“ koju sprovodi Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja, dodeljena priznanja najboljima za mesec jul.

Priznanja su dodeljena najuspešnijima koji su svojim radom i angažovanjem dali poseban doprinos unapređenju turističke ponude Sokobanje.

Svake godine, po propozicijama akcije, počev od maja meseca pa do oktobra, biraju se „Najbolji“ u sedam kategorija na mesečnom nivou, a nagrađeni na kraju konkursa kandiduju se za priznanje „Najbolji“ na godišnjem novu. Po završetku akcije, Organizacija za turizam i kulturu za najbolje, odnosno za prvonagrađene, organizuje studijsko turističko putovanje.

U kategoriji najbolji stanodavac Organizacija za turizam i kulturu priznanje je uručila Ljubiši Živkoviću, za najbolju turističku agenciju proglašena je Turistička agencija “DM”, dok je u kategoriji najlepše dvorište priznanje uručeno Suzani Milanović.
Priznanje za najbolji restoran ili kafanu pripalo je Etno restoranu “Stara vodenica”, za najboljeg gosta proglašena je Petra Radjen, a najbolji turistički ili ugostiteljski radnik je konobar Banjice, Djordje Stanković.
U kategoriji udruženje ili pojedinac koji daje doprinos razvoju turizma, Organizacija za turizam i kulturu priznanje je dodela turističkom vodiču Vesni Milenović.

 

 

Projekat „Sokobanja, lepša strana Srbije“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave opštine Sokobanja.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close