Ritam gradaVestiZaječar info

Čikarić: Verujem da ćemo napraviti najbolje rešenje za grad i to što pre!

Danas je u prostorijma Srpske napredne stranke u Zaječaru održana konferencija za medije.

Dr Ivan Čikarić prvi na listi “Aleksandar Vučić Brže jače bolje” se ovom prilikom zahvalio svima koji su vodili kampanju SNS na lokalnim izborima, aktivistima i biračima.

“Sačekaćemo konačne rezultate izbora i želimo da kada budu objavljeni konačni rezultati izbora budemo učesnici u formiranju vlasti, takve vlasti koja će biti najbolja za Zaječar”, kaže Čikarić.

Na pitanje o mogućim postizbornim koalicijama Čikarić je odgovorio:

“Mislim da treba sačekati završetak izbornog procesa, o koalicijama ćemo razgovarati kada za to bude došlo vreme. U ovom trenutku ne bih da prejudiciram ništa. Verujem da ćemo napraviti najbolje rešenje za grad.”

A da li je zadovoljan izbornim rezultatom Čikarić kaže:

 “U ovakvim okolnostima postigli smo najbolji mogući rezultat. Naravno da su rezultati mogli da budu i bolji, ali mi imamo 18 odbornika u ovom trenutku i verujem da je to sasvim dovoljno za formiranje vlasti u saradnji sa ostalim političkim činiocima. Ja se nadam da će to biti u najbžem mogućem vremenu i da građani neće morati dugo da čekaju“.

Kada je u pitanju  mogućnost novih lokalnih izbora Čikarić kaže da postoji više opcija, a jedna od mogućih opcija ako niko ne uspe da formira vlast jesu novi izbori.

“To je mogućnost koju ćemo pokušati da izbegnemo,  jer je najbolja opcija da se vlast formira što brže i u interesu građana“, zaključio je Čikarić i dodao:

“Verujem da je najbolja opcija da se vlast formira što brže, i da to bude najbolja moguća vlast za grad”.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close