VestiZaječar info

Audicija za DEČIJE MUZIČKO TAKMIČENJE „Srbija u ritmu Evrope“ U ZAJEČARU

Foto: PrtSCR YouTube

Audicija za dečje muzičko takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“, biće održana u ponedeljak, 15. aprila, u prostorijama Turističke organizacije grada Zaječar (Ulica Svetozara Markovića 2).

Direktorka TO Zaječar, Dragana Gogić Rajković pozvala je mlade da se prijave.

“Ovo izuzetno popularno dečje muzičko takmičenje u Srbiji namenjeno je talentovanoj deci i mladima uzrasta od 14 do 21 godinu koji se ističu svojim pevačkim i plesnim sposobnostima. To je dobra priliku za mlade talente da pokažu svoje veštine i steknu nezaboravno iskustvo na sceni”, kazala je Gogić Rajković.

„Srbija u ritmu Evrope“ je najveće dečje muzičko takmičenje sa tradicijom dugom 18 godina, a biće direktno emitovano na nacionalnoj televiziji Prva TV. Izabrani takmičari će imati priliku da razvijaju svoj izuzetan talenat za pevanje i ples tokom priprema, uz podršku stručnih trenera za glas i umetničkih direktora scenskog performansa programa „Ritam Evrope“.

Pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, predstavnika gradova i opština učesnika televizijskog programa „Srbija u ritmu Evrope“ i gledalaca koji mogu glasati putem SMS poruka.

Sve informacije o takmičenju, uključujući i propozicije, zainteresovani mogu pronaći na web stranici www.theeurope.eu.

Domaćin ovogodišnjeg takmičenja je Grad Kikinda, čiji su predstavnici pobedili 2023. godine u Zrenjaninu. Osim podrške gradova i opština, Ministarstvo sporta takođe podržava realizaciju ovog takmičenja. Ovaj događaj podržavaju ambasadori zemalja Evrope, Evropske Unije, Australije i Izraela, što dodatno naglašava značaj i internacionalni karakter ovog takmičenja.

Svi zainteresovani mogu da se prijava i putem telefona na broj: 066/6112212.

Početak audicije u 15 sati.

Prikaži više

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button