BorLepša strana BoraProjekti

Ako volite kupanje na zatvorenim bazenima posetite Bor

Sezona kupanja u zatvorenim bazenima Ustanove Sportski centar Bor je počela.

Posetioci će moći da koriste veliki bazen, mali bazen za neplivače, kao i saunu, a kako saznajemo od Radomira Vaskovića, PR menadžera Ustanove Sportski centar Bor, bazeni će biti otvoreni svakog radnog dana od 15 do 19 sati, osim vikendom kada će raditi od 11 do 19 sati, a i ove sezone biće organizovana škola za neplivače.

“Cena pojedinačne celodnevne karte je 150 dinara, a za one koji planiraju češći dolazak na bazene omogućena je i kupovina mesečnih karata u iznosu od 2300 dinara. I ove godine, za neplivače biće organizovana škola plivanja po ceni od 3000 dinara, a posetioci će moći da koriste i saunu, koja je otvorena od 16 do 18 sati. Cena za sat vremena korišćenja saune je 150 dinara”, kaže Vasković.

Dimenzije velikog bazena su 50×21 metar, a malog 17×10 metara. Temperatura vode u malom bazenu je 26 C, u velikom 24, dok je temperatura u hali 26 stepeni.

Posetioci bazena mogu se okrepiti uz hranu i piće, a Vasković napominje da se u okviru Ustanove Sportski centar Bor nalazi i restoran Medalja koji gostima pruža kompletan ugođaj.

U ovom restoranu već 17. novembra nastupaju Sreta i Bojan Čukić, a na repertoaru su džez, bluz i zabavna muzika.

Autor: Emina Stanković
Projekat „Lepša strana Bora“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta opštine Bor.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitajte i ovo
Close
Back to top button
Close